tisdag, mars 10, 2009

Maxade möten

Jag skrev i ett tidigare inlägg att mötena här är sååå maxade. De satsar för fullt under varje möte och de har ett blandat innehåll med en tydlig profil: Gud vill ge upprättelse till ALLA människor!

Varje möte startar med att två stycken går upp och "värmer upp" publiken och hälsar dem välkomna. Gammal som ung föredrar att stå framför scenen istället för att vara i sina bänkrader. Sen dras de vita skynkena åt sidan och lovsången börjar.
Under lovsången händer ofta lite oväntade saker som t.ex. ett gäng grymma dansare kan komma in dansa som ett mellanspel under en av lovsångerna, ett vittnesbörd visas på storbildskärmarena (detta verkar dock vara standard), i söndags kom en liten kille insmygandes på scenen och drog ur sladden till elgitarren under ett gitarrsolo och tog över showen med ett rap-solo. De är kreativa och använder Gudagivna gåvor givna till människor.

Nu är det snart dags för mat och sen ska vi gå till en supermarket, har inte varit på någon ännu, och shoppa lite.

3 kommentarer:

Anonym sa...

coolt! skont och hora att du har det bra! alskar dig min syster!

BETSY sa...

Å Katarina! Går in här varje dag, så spännande att följa ditt äventyr. Får starka vibbar av när min syster gick bibelskola i Phoenix i Herr Barnetts pappas församling. Så modigt alltså att åka iväg själv sådär! Både fantastiskt roligt och fantastiskt jobbigt!
..eller själv och själv, pappa Gud är ju med :)
Kramar här hemifrån!!

Anonym sa...

Vad det låter härligt! Och verkligt! Verkar vara hur coola möten som helst! Häftigt! :)