måndag, augusti 03, 2009

Kid's Church

Igår hjälpte jag till i Kid's church för första gången. Blev placerad ibland de minsta barnen, 0-2 år. En upplevelse och vara tre ledare på 15 barn...men ack så värdefullt och finnas där för dessa barn. Barn som bussats till kyrkan tillsammans med deras föräldrar, fattiga och smutsiga... Just nu är jag del av en kyrka som attraherar fattiga som rika att komma till gudstjänst varje söndag. När Jesus gick omkring här på jorden "attraherades" rika som fattiga av Jesu undervisning och närvaro...tänk att jag har förmånen att vara del av ett arbete som fortfarande, 2000 år senare, "attraherar" alla sorters människor. Det borde inte vara något ovanligt...

Favoritsångerna som sjungs just nu i kyrkan:

http://www.youtube.com/watch?v=SIAdgLR1ZGw&NR=1

http://www.youtube.com/watch?v=eOY0mjjmx8Y

2 kommentarer:

C E C I L I A sa...

SÅ bra låtar! :) Wow...

Du kommer ju snart hem igen! :) häftigt, tiden har ju gått så fort! Men först kommer familjen din och hälsar på! Hoppas ni får en underbar tid tillsammans!

Don't settle down, keep pushing for everything God has for you in this season!

xox

Anonym sa...

Hej! va ett tag sen ja kollade din blogg nu, men de är såå inspirerande att läsa om va du är me om! Vilket arbete dc verkar ha!! Hoppas du har lite tid emellanåt att hålla igång den kreativa realismen...;-) Ta hand om dej!
kram/hanna