måndag, augusti 10, 2009

5 dagar...

Familjen anlände för fem dagar sedan. Ojoj vad härligt det var att se och krama dem igen. Vi har haft fantastiska dagar men familjen har på många sätt fått erfara LA:s stora kontraster. Från tiggare till lyx, från solsken och bad till välkondikonerade bussar. Men nu glider vi omkring i en Pontac utmed USA:s västkust på väg mot San Francisco. Jag njuter i fulla drag av att komma utanför LA och få erfara mer av det som USA har att erbjuda. Jag såg kor för första gången igen på fem månader... Vi hamnade på ett supermysigt hotel inatt som vi fick för halva priset =)
Utmed vägen stannade vi bl.a. till i Santa Barbara, underbar kuststad. Vi lånade toaletten på ett fint hotell (gratis) och åt smörgås på stranden.
Mamma är exalterad i baksätet över alla blommor och blommande träd och naturen i övrigt som hon kan beundra genom bilfönstret. Pappa är en god chaufför och jag är kartläsare. Annelie showar i baksätet och Fredrik fotograferar och kommenterar. Härligt och spendera tid med familjen. Idag ska vi fortsätta vår färd norrut utmed kusten och förhoppningsvis komma upp till San Francisco.

6 kommentarer:

Danielle sa...

Vad kul!!! Ha det så underbart nu hela familjen:) kram Danni

Carolina sa...

Ahh vad roligt det later!! Nice med familjekansla assa!! Kramar

Karin sa...

Härligt att familjen kommit på besök! Ni verkar ha jättemysigt! Hälsa dom så mkt! kram kram!

Anonym sa...

Hej allihop.Ser ut som och låter som ni har det härligt. Njut och ta hand om varandra. Varma hälsningar Ulla-Mi

Betsys mor sa...

Va´kuul! Njuuut!
Känner med er och återupplever vår fam.s liknande upplevelse. Njut och ha det bra!

Sebbes Fruga sa...

Kan bara hålla med föregående talare, och då i synnerhet Betsys mor, eftersom det var mig dom hälsade på då... Ha det så gott! Njut av Amerikanska västkusten! :-)