onsdag, december 17, 2008

En pysslig dag

Dagen började med att jag pärlade med ett gäng gymnasieungdomar på en föredetta arbetsplats. Det var fantastiskt och se hur kreativiteten flödade hos ungdomarna när de kom igång. Det tillverkades armband till flickvännen, kompisarmband, halsband till julklappar... Tjejerna på bilden ville inte sluta tillverka smycken och satt kvar och pärlade långt in på lunchrasten, vilket var ett angenämt problem.

Här kommer några fler bilder på smycken som tillverkades:



Kvällen tillbringades hemma hos vännen Danielle som hade bjudit in till en pysselkväll. Väldigt trevligt initiativ. Jag tillverkade en boll i papper (inspirerad av en julboll som tillverkades på scraputamingens blogg för några veckor sedan) och fick gedigen och uppmuntrande hjälp att rita cirklar och klippa ut dem av två mycket närgånget intresserade barn (och dockan Anders) som hjäpte mig att räkna cirklarnas antal om och om igen. Det ska börjas i tid...

2 kommentarer:

Kakans smått å gott sa...

Va kul att pärlingen gick bra! Synd att jag inte kunde vara med.. Å va snygga smyckena av knappar blev, verkligen urläckra! Funderar faktiskt oxå på att göra några bollar till. Kanske i två olika storlekar..

BETSY sa...

Men va snygga de blev!!! Kunde inte gjort det bättre själv ;)